VIDEO. George Mihăiță a provocat un accident în București. Cunoscutul actor avea o alcoolemie de peste unu la mie

Data actualizării: Data publicării:
George Mihăiță lângă un polițist de la circulație.
George Mihăiță a fost implicat miercuri seara într-un accident pe bulevardul Basarabia.

George Mihăiță a fost implicat miercuri seara într-un accident pe bulevardul Basarabia. În urma controlului făcut de polițiștii ajunși la fața locului, s-a stabilit că actorul de 72 de ani avea alcoolemie 1,05mg/l.

Mihăiță a intrat într-o mașină oprită și în refugiul STB. El a fost condus de polițiști la INML, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, transmite Brigada Rutieră.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, mai precizează sursa citată.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit Poliției.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri