VIDEO. Noi imagini cu bătaia în care a fost ucis Tudor Simionov. Românul ținea locul unui coleg

Data publicării:
roman ucis londra

Românul ucis la Londra în timp ce-şi apăra colegi de serviciu n-ar fi trebuit să lucreze în noaptea de Revelion. I-a ţinut locul unui coleg care nu a mai putut să ajungă la serviciu.

Sunt informaţii din presa britanică și tot ea dă azi publicităţii şi o nouă înregistrare cu bătaia în care şi-a pierdut viaţa Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani.

Jurnaliştii spun că imaginile au fost surprinse cu câteva secunde înainte ca Tudor Simionov, fost canotor dinamovist, să fie înjunghiat mortal în faţa clubului în care lucra ca agent de pază.

Imaginile şocante arată haosul dezlănţuit în noaptea de Revelion, în faţa clubului exclusivist din centrul Londrei unde fostul sportiv lucra ca agent de pază. Acolo a avut loc o încăierare generală între bodyguarzi şi indivizi înarmaţi care încercau să intre în local. La un moment dat, un cuţit este fluturat în aer înainte de a cădea la pământ. Alţi doi angajaţi ai clubului şi o clientă au fost răniţi în bătaie.

Tudor Simionov, sportiv de performanţă, medaliat cu bronz la Campionatul European al canotorilor veterani, împreună cu alţi oameni, erau agenţi de securitate în noaptea de Revelion pentru zeci de persoane care participau la o petrecere într-una dintre cele mai scumpe clădiri din Londra, scrie Daily Mail. Acolo ar fi fost prezenţi oameni foarte bogaţi, iar petrecerea ar fi fost organizată de un individ condamnat la închisoare pentru fraudă.

Tudor Simionov a plecat în urmă cu două luni la Londra pentru a-şi continua studiile. Anul acesta urma să se căsătorească.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri