VIDEO. Nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara, acuzată că a furat două mașini de lux și o barcă

Data actualizării: Data publicării:
prodan si reghecampf zambesc
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Foto: Instagram@anamariaprodanreghecampf

Scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal acuză că i-au fost furate două mașini de lux si o barcă din casa în care a locuit cu fosta sa soție. În replică, Anamaria Prodan a spus pentru Digi24 că vehiculul este la ea și că este un bun comun. Ba mai mult, este același autoturism cu care este dus la școală copilul lor. Contactat de jurnaliștii Digi24, avocatul antrenorului are altă variantă - cei doi sunt în proces de divorț și nu și-au împărțit bunurile pe care le-au dobândit în timpul căsătoriei.

Anamaria Prodan: Reghecampf și-a dorit, a zis că visul vieții lui este să aibă Ferrari, nu știu cât era Ferrari la momentul ăla.

Când m-am dus eu la Ferrari, i-am spus șefului de acolo că vreau și eu repede o mașină Ferrari. Păi, nu avem... că știți, comandă... Nu, nu, eu vreau acum, banii jos. Păi, 300 și ceva de mii... Banii jos! Acum o vreau! Soțul meu vine mâine în țară. Mașina asta vreau să fie cu fundă mare, cu șampanie, să-l aduc direct, îi dai cheia și să plece cu ea.

A leșinat când a văzut-o. Eu am fost omul care a făcut toate aceste surprize în familia Prodan-Reghecampf.

Mașina despre care vorbește Anamaria Prodan într-un podcast filmat acum doi ani ar fi fost furată alături de un alt bolid de lux și o barcă. Laurențiu Reghecampf a făcut plângere la poliție după ce a fost acasă la fosta parteneră, iar vehiculele nu erau.

Adrian Căvănescu, avocatul lui Reghecampf: S-a constatat că acestea nu se regăsesc acolo. Și, mai mult, nu se află în posesia și folosința băiatului. Asta a fost unica condiție pentru care a ales să le lase în posesia doamnei Prodan, să fie folosite exclusiv în activitatea băiatului.

Scopul este să se asigure că bunurile, la momentul partajului, există și să se afle în starea și valoarea preconizate.

Contactată de jurnaliștii Digi24, Anamaria Prodan a declarat că mașina a fost cumpărată în timpul căsătoriei și că nu a dispărut.

Reporter:
V-a fost adusă la cunoștință această situație?
Anamaria Prodan: Nu, nu. Asta este o prostie, niște bazaconii pe care le face Reghecampf să mai iasă prin ziare. Este mașina cu care băiatul meu merge la școală zilnic. Să ajungi să declari aberații la poliție, să induci și poliția în eroare, doar să îți apară numele în ziar este ceva cumplit.

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început acum trei ani și a fost presărat cu scandaluri. A existat chiar și un episod violent, în care cei doi s-au bătut într-o parcare din București după ce antrenorul i-a cerut explicaţii fostei sale partenere. Surse apropiate celor doi spun că Anamaria Prodan ar fi trimis mesaje în care îl denigra pe fostul ei soț. Scandalul din fața vilei din Snagov s-a terminat la poliție. Au fost deschise mai multe dosare penale, iar cei doi s-au acuzat reciproc de violență. Impresara și fostul ei soț s-au căsătorit în 2008 și au împreună un fiu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României. Ce înseamnă asta şi cum ne afectează
Digi FM
Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție surprinzătoare după zvonurile de divorț. De ce locuiesc separat?
Pro FM
Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost...
Film Now
Fiica Siennei Miller, prima apariție pe covorul roșu. Puștoaica de 11 ani seamănă leit cu mama sa celebră
Adevarul
Scrisoarea emoționantă a unor copii care suferă de boli incurabile, către un medic
Newsweek
Nouă fază dură a războiului din Ucraina. Rusia atacată cu arme din Vest de soldați antrenați de NATO
Digi FM
Ce avere are Tavi Colen. Artistul deține pe dealul Mitropoliei o casă și un teren de 1000 mp
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a...
Film Now
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi...
UTV
(FOTO) Jennifer Lopez si Ben Affleck, prima aparitie impreuna dupa zvonurile divortului. Vezi cum au fost...