FOTO. Primele imagini cu bărbatul care a incendiat opt mașini. Poliția cere ajutorul populației

Data actualizării: Data publicării:
1522918809big_3

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru identificarea și prinderea bărbatului care în noaptea de 31 martie a dat foc la opt mașini în București.

1522918808big_1
1522918808big_1

„Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, principal suspect în comiterea infracţiunii de distrugere calificată prin incendiere, săvârşită la data de 31 martie/01 aprilie a.c., pe raza Sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse. Cei care îl recunosc şi pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe la telefon 021/222.41.58 Secţia 4 Poliţie, cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, precizează Poliția într-un comunicat.

Citiți și Piromanul din Bucureşti nu vizează maşini din Capitală. Psihiatru: Identifică un anume paragraf biografic din viaţa lui

Pompierii au descoperit că piromanul a dat cele trei lovituri de proporţii după un plan atent studiat: a pus cârpe îmbibate cu benzină sub roţile maşinilor. S-a asigurat că vehiculele iau foc, dar şi-a lăsat şi timp să dispară până izbucneşte vâlvătaia.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri