GALERIE FOTO | Cu ce mașină au fost aduse în țară cele 10.000 de doze de vaccin anti-COVID

Data publicării:
furgoneta vaccin
Mașinile SL Express pot transporta bunuri sensibile la temperaturi controlate. Foto: slexpress.pl

Primele 10.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech au intrat în țară cu o furgonetă frigorifică aparținând unei firme poloneze specializată în transporturi farmaceutice și produse refrigerate.

Furgoneta cu pinguini desenați pe caroserie, care a trecut prin vama Nădlac, aparține unei firme poloneze, SL Express, specializată în transporturi de produse farmaceutice și produse refrigetare.

Potrivit paginii de prezentare, firma are o flotă de 99 de furgonete capabile să transporte produse la temperaturi controlate în toată Europa, dar și alte țări - Turcia, Rusia, Ucraina.

Mașinile asigură temperaturi controlate de la -30 la + 35 de grade, se mai precizează pe site-ul companiei. Însă cum vaccinurile Pfizer-BioNTech trebuie ținute la temperaturi între -60 și -80 de grade, ele sunt puse în gheață carbonică.

Compania este specializată în transportul produselor sensibile, care necesită o manevrare foarte atentă, cum sunt avceste vaccinuri. În caz că apar probleme tehnice, mașinile pot fi reparate într-o rețea de service-uri pe întreg teritoriul Europei.

furgoneta vaccin1
Flota de furgonete SL Express. Foto: slexpress.pl

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri