Video Imagini incredibile în Urziceni. O femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului unde nu era niciun ginecolog de gardă

Data actualizării: Data publicării:
mâna unui bebeluș
Foto: Profimedia

O femeie a născut luni dimineață pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni. Acolo a fost declanșată o anchetă internă, pentru a se stabili cum a fost posibil acest lucru, după ce chiar personalul medical a chemat ambulanța să o ducă pe gravidă la altă unitate sanitară deoarece la Urziceni, la ora respectivă, nu era niciun medic ginecolog de gardă.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

ACTUALIZARE 12.30. Polițiști de la Investigații Criminale și de la Ordine Publică sunt la spitalul din Urziceni.

IPJ Ialomița s-a autosesizat în acest caz după apariția imaginilor pe Facebook.

În acest caz va fi deschis dosar penal.

Citiți și:
Reacție revoltătoare a primarului din Urziceni despre femeia care a născut pe trotuar: Săraca, nu știe de capul ei

Știrea inițială

Pacienta a ajuns la spitalul din Urziceni în jurul orei 5. A fost preluată de o asistentă. Deoarece în spital nu era de gardă niciun medic ginecolog, asistentele au decis să sune la 112 pentru a cere o ambulanță care să transfere pacienta la spitalul din Slobozia. 

Nimeni nu spune însă cum a ajuns femeia să nască pe trotuarul din fața spitalului, în condițiile în care ea trebuia să fie dusă în salon până la venirea ambulanței. Din imagini se vede că medicii de la ambulanță sunt cei care o ajută pe femeie să nască în fața spitalului.

În aces caz a început o anchetă internă, vor fi verificate inclusiv camerele de supraveghere din spital.

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a anunțat că va verifica ce s-a întâmplat, prin intermediul Inpecției Sanitare de Stat. 

Imagini cu femeia care naşte pe trotuar, în faţa Spitalului Urziceni, au fost publicate, luni, pe Facebook.

”În ce lume trăim!!!! ROMÂNIA lucrului bine făcut! Cum este posibil aşa ceva!!! Femeia asta naşte în faţă Spitalului URZICENI”, a scris, luni, pe Facebook, un bărbat care publica imagini în care se vede o femeie, întinsă pe asfalt, în timp ce naşte, fiind asistată de două cadre medicale.

Întins pe trotuar, pe o pânză albastră, probabil sterilă, se vede şi un nou-născut, curăţat de către cadrele medicale cu ceea ce par a fi şerveţele. 

La un moment dat, se aude plânsul copilului. 

”Gata, bravo! Gata”, se aude vocea unei femei. 

Postarea acestuia a fost deja distribuită de peste 1.500 de ori, iar sute de persoane au cerut intervenţia autorităţilor.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri