Iohannis, mesaj de condoleanțe după tragedia din Italia: „Suntem alături de toţi cei afectaţi în aceste momente dificile”

Data publicării:
klaus iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi însănătoşire grabnică celor răniţi în accidentul rutier din Italia. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi însănătoşire grabnică celor răniţi în accidentul rutier din Italia.

„Sunt profund întristat de teribilul accident din Mestre, Italia. Sincere condoleanţe familiilor victimelor şi însănătoşire grabnică celor răniţi. Suntem alături de toţi cei afectaţi în aceste momente dificile”, a scris preşedintele Iohannis, miercuri, pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel puţin 21 de persoane au murit şi alte aproximativ 20 au fost rănite marţi seară în accidentul produs la Mestre, lângă Veneţia.

Un autobuz care transporta turişti, printre care ucraineni, francezi şi germani, a căzut de pe un pod şi a luat foc, potrivit autorităţilor acestui oraş din nord-estul Italiei, a transmis AFP.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri