Kovesi: Mai nou, firme private sunt plătite să ne hărţuiască. Nu suntem intimidaţi

Data actualizării: Data publicării:
kovesi agerpres

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, susţine că este obişnuită cu atacurile, dar a adăugat că a observat o schimbare a modului în care sunt acestea lansate: „Mai nou văd că se angajează firme private, plătite cu bani mulţi, să intimideze procurorii DNA”.

kovesi agerpres
FOTO Agerpres

„Până acum eram obişnuiţi să fim atacaţi prin declaraţii publice, la diverse emisiuni, prin postări pe Facebook, prin diverse afirmaţii denigratoare, unele mincinoase în spaţiul public, nu, mai nou văd că se angajează firme, companii private care sunt plătite cu bani mulţi să vină să intimideze şi să hărţuiască procurorii din DNA. Mă refer şi la dosarul Black Cube.

Este o abordare nouă pentru România, nu ne mai ajunge să atacăm tot timpul procurorii din DNA, sunt prea rezistenţi, haideţi să angajăm firme şi să-i hărţuim şi să-i încercăm să-i intimidăm”, a spus Kovesi, într-un interviu pentru postul public de televiziune.

În legătură cu scandalul Black Cube, şeful DNA a subliniat că nu s-a intimidat nimeni din DNA. Ea a adăugat că în ciuda atacurilor, procurorii îşi fac treaba, iar acest lucru se vede în feedback-ul primit de la oamenii cinstiţi din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri