Crimele de la Caracal. Reconstituire pe malul Dunării. Acolo ar fi fost aruncat trupul unei victime

Data actualizării: Data publicării:
suspect caracal gheorghe dinca
Foto: Bogdan Dănescu / Inquam Photos

Anchetatorii au început reconstituirea în cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă urma să se întoarcă în casa în care a ucis-o pe Alexandra după ce fata sunase la 112, dar au decis să meargă pe malul Dunării, unde ar fi aruncat trupul unei victime. Între timp, locuința sa este păzită de jandarmi, ca loc în care încă se desfășoară o anchetă, dar și pentru a-i ține la distanță pe oamenii revoltați, care s-au strâns în fața porții în ultimele zile.

ACTUALIZARE. Anchetatorii au ajuns la Corabia, de unde au pornit pe malul Dunării. Acolo, Dincă ar fi aruncat trupul Luizei, fata dispărută în luna aprilie. 

ACTUALIZARE. În aceste momente, anchetatorii se îndreaptă cu suspectul spre Dunăre, pentru a reconstitui o parte dintre faptele lui Gheorghe Dincă. Mai exact, cum a fost omorâtă Luiza, fata de 18 ani, răpita în aprilie. Din ceea ce am aflat din ancheta de până acum, Luiza a fost ucisă în aceeaşi zi în care a fost răpită. Între timp, sunt lumânări și flori la poarta criminalului de la Caracal. Rudele celor două victime și localnicii au mers și astăzi la casa lui Gheorghe Dincă pentru a le plânge pe Alexandra și Luiza, cele două fete violate și ucise cu bestialitate. 

Luni dimineața, Gheorghe Dincă și anchetatorii sunt așteptați să se reîntoarcă la casa din Caracal unde ar fi fost ucisă Alexandra pentru reconstituire și pentru a căuta noi dovezi. Duminică, Gheorghe Dincă le-a povestit procurorilor, timp de 7 ore, cum le-a ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza. 

Gheorghe Dincă, arestat și anchetat pentru răpire, a fost acuzat și pentru omor calificat. Probele arată că a ucis-o și incinerat-o pe Alexandra chiar în curtea casei sale. Bărbatul a recunoscut, la audieri ca a omorât-o pe fată imediat ce și-a dat seama că aceasta sunase după ajutor.

Bărbatului de 66 de ani a recunoscut cele două crime după ce, duminică dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei. 

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că a fost sechestrată și violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În luna aprilie a acestui an, Luiza Mihaela Melencu, tot din județul Dolj, a dispărut în condiții similare: a luat o mașină la ocazie. După ce a apărut cazul Alexandrei, au început bănuielile că ea a fost o altă victimă a lui Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani.

Începând de sâmbătă, el se află în arest prevenit pentru trafic de minori și viol. Acum însă, acestor acuzații i se aduce și acuzația de omor deosebit de grav.

Redactor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce Selly a ținut un discurs la NATO: „Ce legătură are el, de ce nu...
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
Pensie cu 1.400 lei mai mare la recalcuare, deși s-a pensionat la doar 59 ani. Câte puncte bonus are
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...