Polițist dat în consemn la frontieră

Data publicării:
masina politie

Un poliţist de la Inspectoratul de Poliţie Dolj este căutat prin toată ţara de colegii săi după ce vineri s-a făcut nevăzut chiar din faţa procurorilor care voiau să-l audieze ca inculpat. Omul legii este acuzat de şantaj, purtare abuzivă, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual.

Poliţistul, agent în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, a fost acuzat în iulie 2016 de un craiovean că, împreună cu alte persoane, l-ar fi luat cu forţa din faţa locuinţei, l-ar fi încătuşsat, urcat într-o maşină, apoi l-ar fi dus în curtea IPJ Dolj unde l-ar fi bătut şi şantajat să nu depună plângere. Conflictul ar fi pornit din cauza unei fete pe care o plăceau şi poliţistul, şi o rudă a victimei.
Procurorii au deschis un dosar în care omul legii a devenit inculpat. El a fost chemat la audieri. A mers la Parchet, însă, când a aflat despre ce este vorba, le-a spus anchetatorilor că vorbeşte doar în faţa avocatului.
Sub pretextul că merge la maşină să-şi ia telefonul pentru a-şi suna apăratorul, poliţistul s-a făcut nevăzut. Pe numele său a fost emis mandat de aducere şi a fost dat în consemn la frontieră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri