Procesul lui Vlad Pascu se va judeca tot la Judecătoria Mangalia, cererea de strămutare a fost respinsă

Data publicării:
vlad pascu adus la proces
Procesul lui Vlad Pascu se va judeca tot la Judecătoria Mangalia. Foto: Inquam Photos / George Călin

Procesul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, în care doi tineri au fost omorâți, se va judeca în continuare la Judecătoria Mangalia. Cererea procurorilor de strămutare a dosarului a fost respinsă miercuri dimineață.

Strămutarea dosarului de la Judecătoria Mangalia la o altă instanță a fost depusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care au invocat amploarea pe care a luat-o acest caz.

Cererea s-a judecat ieri, iar judecătorii Curții de Apel au respins-o. Astfel, procesul rămâne la Judecătoria Mangalia.

Judecătoarea desemnată cu judecarea acestui dosar este Ioana Ancuţa Popoviciu.

Părinţii victimelor din accidentul provocat de Vlad Pascu au fost nemulţumiţi de atitudinea pe care aceasta a avut-o în sala de judecată. Ea a cerut buletinul tânărului mort în accidentul rutier despre care nu ştia că a decedat. Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat că Inspecţia Judiciară s-a sesizat în acest caz.

 La al doilea termen de judecată din 14 martie, tatăl tinerei ucise în accident şi-a exprimat nemulţumirea pentru că Vlad Pascu nu a fost adus la acel termen.

”Îl vedeţi pe Vlad Pascu adus aici? Nu. Există portiţa pentru a nu fi adus, se profită de ea şi cu asta basta. Dacă eram eu, Doamne-fereşte, în locul lui, mă luau de ceafă, îmi puneau cătuşele şi mă aduceau aici să fiu judecat. Discreţionar”, a declarat el.  

Tatăl tânărului ucis în accident a mers cu fotografia fiului său în sala de judecată şi cu toate acestea judecătoarea l-a întrebat cine este. 

Următorul termen în proces este joi.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri