Răspunsul pe care un patron de la Colectiv îl așteaptă de la Raed Arafat

Data actualizării: Data publicării:
Costin Mincu proprietar Colectiv audiat la Parchetul General agerpres 2 noiembrie 2015
Foto: Agerpres

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, susține că reprezentanții ISU au mințit încă de la început, când au spus că nu știau de existența clubului.

În direct la Digi24 acesta a spus că planul de evacuare fusese făcut de inspectorii ISU, aceiași care făcuseră mai multe controale în club. Cei doi foști pompieri, dați afară din ISU București-Ilfov, sunt trimiși în judecată în același dosar în care sunt inculpați și patronii clubului Colectiv.

Prima dată și prima dată când această instituție minte este când spune într-un document oficial că nu știe de noi. După ce află de aceste controale, va rog să remarcați că instituția se delimitează de cei doi ofițeri care ne-au controlat, spunând că dânșii au fost acolo, nu știu cum să vă spun, de capul lor. Doar că dânșii nu ne-au controlat doar pe noi, au controlat toată platforma Pionierul. Dânșii nu au venit doar o dată, au fost de cinci ori în control în clubul Colectiv”, a spus Costin Mincu, pentru Digi24.

Dânșii au pretins să facem un contract cu o firmă la care dl. inspector lucra. Adică este momentul în care funcționarul public care te controlează îți cere să faci un contract comercial legal cu o firmă la care același domn este prestator de servicii. Aș vrea să-l întrebați pe dl. Arafat dacă dânsul poate să-mi explice cum poate să funcționeze după aceste criterii instituția dânsului?”, a adăugat patronul clubului Colectiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri