Șeful IPJ Olt fentează audierea. Stroe: Nu credeam că în Poliţia Română poate să existe atâta golănie

Data publicării:
08012013 20min 20interne-42563

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt este acuzat de management defectuos și era așteptat astăzi în fața unei comisii. Ion Voicu a anunțat că nu va ajunge astăzi în fața comisiei, pentru că a intrat în concediu medical.

Procedurile sunt suspendate până în momentul în care va intra din nou în funcție. Ministrul de Interne a anunțat că îl va demite oricum pe șeful IPJ Olt.

În locul lui, cel puțin o perioadă, până se va organiza un concurs pentru postul său, va veni un subaltern.

Radu Stroe: Am contat pe demnitatea unui individ care e ditamai șeful de Poliție Județeană

Ministrul Afacerilor de Interne, Radu Stroe, a afirmat că șeful IPJ Olt nu va mai lucra nicio zi în poliție.

„Nu poate fi suspendat, pentru că este în spital, dar știu un lucru: un om onest, civilizat, ar fi venit să stăm de vorbă. Am fi găsit soluții. Sigur că e vinovat. Mă voi ține de cuvânt, măcar în această formă.

Eu nu mi-am imaginat că în Poliţia Română poate să existe atâta golănie, nu pot să spun altfel. Deci, băiatul asta a plecat aseară din spital, s-a angajat în faţa secretarului de stat că vine astăzi să discute şi aflăm astăzi că e din nou în concediu medical, două săptămâni. Azi am aflat-o.Am contat pe cuvântul, pe demnitatea unui individ care e ditamai șeful de Poliție Județeană. Vă garantez eu că băiatul ăsta nu va mai lucra nicio zi în Poliție, după ce va veni la serviciu”, a declarat Radu Stroe, ministrul Afacerilor de Interne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri