Tudorel Toader face dezvăluiri: Proiectele erau aduse la avizare cu câteva ore înaintea ședințelor de guvern

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - LANSARE CAMPANIE NATIONALA - INFORMARE ACASA! SIGURA
Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul demisionar al justiţiei, Tudorel Toader, începe să facă dezvăluiri pe Facebook. Duminică seară, Tudorel Toader a scris că proiectele de acte normative erau aduse la avizare cu câteva ore înaintea şedinţelor de guvern, iar apoi se invocau întârzieri ale Ministerului Justiţei.

tudorel toader operat inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Actualizare: Tudorel Toader a postat, luni dimineață, o fotograrie cu umbra sa în holul Ministerului de Justiție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„La MJ !”, este mesajul are descrie fotografia inedită a ministrului.


Tudorel Toader mai scrie că uneori se întâmpla şi invers: mai întâi se vorbea despre întârziere, după care proiectul era trimis pentru avizare.

„O simpla întrebare !
Recunoaște cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea ședintei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ ?

PS: Adevărat este și faptul că uneori se " întampla" exact invers - mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, scrie Tudorel Toader pe Facebook.

Sâmbătă, ministrul demisionar a precizat, într-o replică pentru Liviu Dragnea, tot pe reţeaua de soliclizare, că nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri