Un tânăr din Ilfov a fost arestat preventiv pentru că a bătut un adolescent în autobuz

Data publicării:
autobuz
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un tânăr din Ilfov a ajuns după gratii pentru că ar fi bătut un adolescent în autobuz. Agresorul era împreună cu un amic și, după un schimb de replici cu un adolescent, cei doi l-au lovit pe acesta cu pumnii și picioarele. În urma agresiunii, băiatul de 17 ani a avut nevoie de internare, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc pe 18 ianuaie 2024, într-un autobuz care se deplasa spre Jilava. În urma unui conflict spontan, un adolescent de 17 ani a fost bătut de doi tineri.

Apelul la 112 a fost dat de o femeie, mătușa prietenei băiatului. În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la un spital din Capitală, unde a rămas internată.

În paralel, oamenii legii au început verificările pentru a identifica făptașii. În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat doi suspecţi, pe care i-au și reţinut, scrie sursa citată. Ulterior, unul dintre cei doi tineri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în timp ce amicul său a fost plasat sub control judiciar.

Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, mai scrie sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri