Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română

Data actualizării: Data publicării:
mario
Sursa foto: Poliția Română

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București și nu s-a predat în timp util.

Potrivit site-ului Poliției Române, Mario Iorgulescu este născut în 1995 și ultima adresă cunoscută a fost în județul Ilfov. El este căutat după ce a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru omor.

Pe 18 octombrie, Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni. Magistraţii au contopit pedepsele din dosarul accidentului pe care acesta l-a provocat cu o sentinţă mai veche, pentru complicitate la lipsire de libertate. Potrivit Curții, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru omor, pedeapsă la care se adaugă un spor de un an și 8 luni - o treime din pedeapsa de 2 ani pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și cea de 3 ani pentru infracțiunea de complicitate la lipsire de libertate aplicată de Judecătoria Sectorului 3 în 2018 și rămasă definitivă în 2021.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, după ce a consumat cocaină şi alcool.

Imediat după producerea accidentului, Iorgulescu a părăsit teritoriul ţării, iar după ultimele informaţii el se află în Italia. Avocații lui susțin că suferă de afecțiuni psihice grave.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri