O femeie din Alexandria, în comă după ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc. Ce au descoperit polițiștii în apartamentul ei

Data publicării:
masina de politie
O femeie în vârstă de 31 de ani din Alexandria a ajuns la spital, în comă, după ce a căzut, joi, de la etajul unui bloc din municipiu. FOTO: Shutterstock

O femeie în vârstă de 31 de ani din Alexandria a ajuns la spital, în comă, după ce a căzut, joi, de la etajul unui bloc din municipiu, primele date arătând că ea s-ar fi aruncat de la etaj. În apartamentul din care a căzut femeia, poliţiştii au găsit un bărbat, care a refuzat să deschidă uşa, aceştia intrând peste el după ce au forţat uşa. Primele date arată că ambii sunt consumatori de substanţe stupefiante. Bărbatul a fost dus la audieri, potrivit News.ro.

Incidentul a avut loc, joi, pe strada Dunării din municipiul Alexandria. Un trecător a sunat la 112 anunţând că o femeie s-a aruncat de la etajul unui bloc şi zace pe asfalt.

„La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Poliţiei Municipiului Alexandria. În faţa unui bloc, a fost găsită o femeie, de 31 de ani, din municipiul Alexandria, care era căzută pe asfalt şi i se acordau îngrijiri medicale. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că aceasta s-a aflat, în noaptea de 9 spre 10 august, în apartamentul unui bărbat, în vârsta de 26 de ani, împreună cu acesta. S-a pătruns în locaţia menţionată prin forţarea uşii de acces, a fost depistat bărbatul, fiind condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări”, informează Poliţia judeţeană Teleorman.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia şi bărbatul care se afla în apartament sunt consumatori de droguri. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care femeia a ajuns să cadă de la etajul cinci al blocului şi nici dacă cei doi aveau o relaţie de concubinaj. Sursele citate au precizat că nu bărbatul a anunţat autorităţile despre eveniment.

Femeia, aflată în comă de gradul trei, a fost transportată la spital. Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape...
Digi FM
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Pro FM
Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!”...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Colegii lui Mihai Onilă, revoltați după ce acesta a decis să plece din trupa AXXA: „Vom continua fără el, să...
Digi World
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Portalul dintre New York si Dublin a fost inchis din cauza “comportamentului neadecvat”