O vulpe și-a făcut culcuș pe terasa unei familii din Jibou. Oamenii au cerut ajutorul autorităților

Data publicării:
vulpe pe terasa unei case
Aproape în fiecare seară, vulpea își face apariția pe terasa casei din Jibou. Sursa foto: Sălajul Liber

O familie din Jibou a apelat la ajutorul autorităților, după ce o vulpe și-a făcut culcuș pe terasa casei lor. Animalul sălbatic vine aproape seară de seară în curtea lor, doarme pe terasă și mănâncă din alimentele pe care le găsește acolo. Disperați, oamenii au cerut ajutorul autorităților, scrie Sălajul Liber.

Casa familiei, scrie sursa citată, este situată în zona centrală a orașului Jibou, aproape de Spitalul Orășenesc. Vulpea și-a făcut un obicei din a înnopta pe terasa lor. De cum se lasă întunericul, animalul sălbatic apare în curte și se comportă ca și cum ar fi acasă.

Doarme, spun oamenii, printre hainele de pe terasă și, de multe ori, mănâncă din alimentele pe care le găsește acolo. Familia ar fi încercat să gonească vulpea, însă fără rezultat. De fiecare dată, animalul s-a întors în curtea lor.

Disperați, oamenii au cerut ajutorul primăriei, scrie sursa citată. Întrucât nu este de competența lor, vineri, autoritățile locale din Jibou au apelat la specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Blidaru, pentru a prinde animalul sălbatic și a-l duce înapoi în pădure, mai scrie sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri