Părinții Alexandrei Măceșanu refuză să predea buletinul fetei și vor studia concluziile raportului de expertiză genetică

Data actualizării: Data publicării:
caracal

Părinţii Alexandrei Măceşanu au ajuns, joi, la sediul DIICOT, după ce au refuzat să predea cartea de identitate a fiicei lor, în urma raportului de expertiză genetică ce arată că victima arsă în butoi era Alexandra. Ioan Măceşanu a spus că nu va preda buletinul, informează MEDIAFAX.

Familia Măceşanu a ajuns la DIICOT în jurul orei 13.00, însoţită de un avocat şi nu au făcut declaraţii.

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceşanu, a răspuns, însă, atunci când a fost întrebat dacă va preda cartea de identitate a fetei, spunând: „Nu, nu”.

Părinţii Alexandrei Măceşanu vor cere, la DIICOT, raportul INML în prezenţa avocatului şi, în funcţie de raport, vor cere o contraexpertiză. De asemenea, vor solicita mai multe lămuriri în legătură cu dosarul Caracal.

Procurorii DIICOT din cadrul Structurii centrale au dispus, luni, prin ordonanţă, predarea de către familia Alexandrei Măceşanu a cărţii de identitate către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, după ce raportul de expertiză genetică a arătat cu probabilitate de 99,93% că victima arsă în butoi este fiica lor.

În baza raportului, ar putea fi cerut certificatul de deces.

Familia Măceşanu a refuzat, însă, luni, predarea cărţii de identitate a Alexandrei, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri