Ploaia a blocat de tot traficul rutier din București. Sunt probleme la toate intrările în Capitală, în sud e coadă de sute de mașini

Data publicării:
coada de masini
Ploaia a blocat de tot traficul rutier din București. Sunt probleme la toate intrările în Capitală, în sud e coadă de sute de mașini. FOTO: Digi24

Ploaia a îngreunat traficul rutier în București, joi dimineață, iar toate intrările spre Capitală sunt blocate încă de la primele ore. În zona de sud, s-a format o coadă de sute de mașini.

Ploaia a îngreunat circulația, care se desfășoară oricum cu dificultate după ce toți elevii s-au reîntors ieri în bănci.

Joi dimineață, toate intrările în Capitală sunt complet blocate.

În sudul Bucureștiului, zona Berceni, este coadă de sute de mașini care nu pot înainta decât cu mare dificultate, iar când o fac nu depășesc viteza de 10 km la oră, relatează reporterul Digi24.

În zonă nu sunt polițiști de la Rutieră care să dirijeze traficul. De altfel, sunt prea puțini polițiști rutieri care să facă față acestor valori ridicate de trafic. Foarte multe intersecții rămân nedirijate.

O situație similară este și în nordul Capitalei.

Polițiștii spun că sunt probleme la intrările în București dinspre Chitila sau Berceni.

De asemenea, ei atrag atenția asupra condițiilor de circulație în condiții de ploaie. În jurul orei 8, un grav accident a avut loc pe DN1, un șofer care circula cu viteză foarte mare a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a izbit de două mașini și de un stâlp de electricitate.

Agenții de circulație avertizează șoferii să păstreze distanța regulamentară în condițiile în care frânarea este mai dificilă din cauza ploii.

Joi și vineri, meteorologii au anunțat vreme rece și ploi în București. 

 

 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri