Video Ploile puternice au făcut ravagii în vestul țării. Mai mulți copaci s-au prăbușit, iar unele gospodării au fost inundate

Data publicării:
vreme rea
În Cluj, mai mulți copaci s-au prăbușit din cauza vântului puternic. FOTO: Digi24

Ploile puternice au făcut ravagii în vestul țării. În Cluj, mai mulți copaci s-au prăbușit din cauza vântului puternic. La fel s-a întâmplat în Vrancea sau Gorj, unde furtuna a rupt și aruncat arborii pe șosele. Rupere de nori a fost și în județul Timiș, unde mai multe gospodării au fost inundate.

Pompierii au intervenit cu drujbele în apropierea lacului Tarnița, din cauza copacilor rupți de furtună, care au blocat șoseaua. Pe o altă stradă din Cluj, un autoturism a fost avariat de un arbore.

La Focșani, pompierii a intervenit pentru îndepărtarea unui copac doborât pe aleea de acces a Stadionului „Milcovul”.

În județul Gorj, traficul rutier a fost îngreunat, după ce vijelia a smuls crengi din copacii de pe marginea drumului, care au căzut în calea mașinilor. Traficul a fost dirijat de Poliție, pe un singur sens.

În județul Timiș a fost rupere de nori, iar ploile au făcut ravagii. Mai multe gospodării au fost inundate, iar apele au intrat inclusiv în casele oamenilor. Apa de pe versanți a inundat drumurile și a distrus mai multe culturi.

în Lugoj, străzile s-au transformat într-o clipită în adevărate râuri.

Pompierii au intervenit în ajutorul oamenilor afectați de inundații.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri