Adriana Săftoiu: Crin Antonescu copiază foarte mult ceea ce face Traian Băsescu

Data publicării:
28012013 20profil 20crin 20antonescu-46377

„Dacă ne uităm un pic la ce a fost în vară, de pildă, când Crin Antonescu a fost în poziția de a demonstra dacă are sau nu potențialul de profil prezidențiabil, aș spune că proba nu a fost trecută cu brio. Există acum declarații ale lui Crin Antonescu care ar confirma o eventuală preocupare mai mare în direcția asta”, a spus politologul Raluca Alexandrescu.

Citiți și Victor Ponta la Digi24: Crin Antonescu trebuie să-și construiască profilul de viitor președinte

„Dacă domnia sa a vrut să de semnificații acestei declarații, cred că merge într-o direcție ciudată pentru că acest tip de declarație vine pe fundalul disputelor din PNL. Pe fundalul acesta, o declarație de acest gen, care spune că viitorul candidat trebuie să capete o anume consistență, am putea traduce că asta pune gaz pe foc”, a adăugat politologul Alexandru Radu.

Adriana Săftoiu:Crin Antonescu, în mod conștient sau nu, copiază foarte mult ceea ce face Traian Băsescu

„În discursuri nu există fraze întâmplătoare. Nu cred că Victor Ponta a scăpat această undă, pentru că e o mică tensiune: trebuie să capete. Putea să spună: Crin Antonescu este candidatul nostru pentru că are cel mai bun profil prezidențiabil. Nu cred că e chiar întâmplător și, în mod evident, confirmă aceste, nu știu dacă tensiuni, dar nici Crin Antonescu nu-l iartă pe Victor Ponta. În ultimele 24 de ore, sugera cumva că speră că Victor Ponta nu a devenit prea băsist, era o declarație de genul acesta”, a spus Adriana Săftoiu, consultant politic.

Adriana Săftoiu a adăugat că era interesant să afle cum arată profilul prezidențiabil al USL.

„În cazul în care răspunsul ar fi altceva decât Traian Băsescu, atunci mi se pare mult prea puțin, mult prea riscant și, cu toată părerea de rău, trebuie să spun lucrul acesta: Crin Antonescu, în mod conștient sau nu, copiază foarte mult ceea ce face Traian Băsescu. Exact ce îi reproșa lui Traian Băsescu, un tip de autoritarism, conflictual, negativism, o face cu dublă măsură. Aș spune că, din păcate, îi lipsește experiența politică pe care Traian Băsescu a căpătat-o până a ajunge președinte”, a explicat Adriana Săftoiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri