Dan Barna, poze cu pisici pentru turul doi. Despre sondajul IMAS care îl dă pe locul 4 și pentru care USR plătește: Vor să demobilizeze

Data publicării:
dan barna si pisica
Foto: Facebook/Shere Marinescu

Candidatul USR-PLUS, Dan Barna, a declarat joi, la Alba Iulia, că în ultimele zile de campanie apar diverse sondaje care vor să demobilizeze electoratul său, acesta fiind motivul pentru care în sondajul IMAS se află pe locul 4, după Iohannis, Diaconu și Dăncilă, asta deși USR plătește pentru datele din sondajul respectiv.

„Vom vedea în ultimele zile de campanie diverse sondaje care vor încerca de fapt să demobilizeze componenta aceasta activă care vrea o Românie modernă. Eu sunt de două luni în stradă nu am întâlnit un om care să spună că Mircea Diaconu va fi în turul 2. E un sondaj, nu îl comentez, fiecare își decide propria metodologie. Așa a fost și la europaralamentare. Aveam cel mult 16%.”, a declarat candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale.

Dan Barna se arată încrezător în șansele sale de a intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. 

„Sunt foarte convins că turul 2 va fi Klaus Iohannis – Dan Barna. Imaginați-vă un tur doi și dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. E un dialog la care asistăm, un dialog mut la care asităm de un an și jumătate. În momentul de față trebuie să discutăm despre viitor și nu despre fantasemele PSD și eterna problemă cu justiția și condamnații penali”, a mai declarat Barna.

Conform unui sondaj IMAS, publicat joi de Europa FM, Klaus Iohannis se află pe primul loc în preferințele românilor, cu mai puțin de două săptămâni înaintea alegerilor prezidențiale. Iohannis este urmat de Mircea Diaconu și de Viorica Dăncilă. Candidatul USR-PLUS, Dan Barna, se află abia pe locul 4. La coada clasamentului sunt Theodor Paleologu și Kelemen Hunor.

Aflat într-o vizită electorală la Alba Iulia, Dan Barna s-a fotografiat cu o pisică în brațe, în încercarea de a câștiga puncte în lupta pentru turul al doilea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri