Bode: PNL a decis demararea procedurilor de fuziune prin absorbţie cu ALDE şi nu ne vom opri aici

Data publicării:
BUCURESTI - CONGRESUL SENIORILOR LIBERALI - 8 MAI 2023
Lucian Bode, secretarul general PNL. Foto: Inquam Photos / George Călin

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a Femeilor Liberale, că, în această săptămână, în cadrul BPN, liberalii au decis demararea procedurilor de fuziune prin absorbţie cu ALDE „şi nu ne vom opri aici”, transmite Agerpres. 

„Dreapta în România înseamnă PNL. Avem şi argumente: PNL a dus de fiecare dată, fiind la guvernare, modernizarea statului într-o nouă etapă, şi-a asumat responsabilităţi şi chiar o coaliţie cu social-democraţii pentru echilibrul şi stabilitatea ţării în vremuri de mare criză şi dificultate. Dreapta este acolo unde este nevoie de maturitate politică, unde curajul şi asumarea responsabilităţilor sunt atât de necesare în timpuri foarte, foarte grele. Avem datoria şi responsabilitatea de a comunica mult mai bine aceste aspecte şi de a învinge prejudecăţi şi reticenţe, tocmai pentru a aduna cât mai multe forţe de dreapta în jurul PNL”, a afirmat Lucian Bode la Eforie Nord. 

Referitor la fuziunea prin absorbţie a PNL cu ALDE, el a susţinut că liberalii vor continua atragerea forţelor de dreapta. 

„Şi am început acest lucru, după cum bine ştiţi, în această săptămână, în cadrul BPN, am decis demararea procedurilor de fuziune prin absorbţie cu ALDE şi nu ne vom opri aici”, a spus secretarul general al PNL. 

Lucian Bode a adăugat că retorica nu este suficientă pentru a câştiga încrederea electoratului, fiind necesare acţiunile concrete.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri