C. T. Popescu: Ce e la capăt după tot ce se întâmplă? Călin Farcaş a fost omorât, el a ajuns la capăt

Data actualizării: Data publicării:
calin farcas

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că modificările aduse Codului penal de coaliţia PSD-ALDE au ca obiectiv final scoaterea totală a României din Uniunea Europeană şi aducerea ei la nivelul dinainte de 22 decembrie 1989.

„Întrebarea e dacă avem clară în minte imaginea acestui capăt. Ce e la capăt după ce tot ce se întâmplă?

Ei ştiu foarte exact, Iordache spunea că acesta e un final. Nici vorbă, capătul e mai încolo, dar e foarte limpede pentru dânşii.

Cum arată acel acapăt?

Cel mai bine o spune imaginea tânărului Călin Farcaş care a murit sau mai exact a fost omorât, pentru că România a fost scoasă din Europa pe o bucată, a sistemului medical care se ocupă de transplant. Pe acea bucată, România nu mai e în Europa.

Asta e o primă etapă.

Obiectivul final e scoaterea totală a României din Europa şi aducerea dinainte de 22 decembrie 1989. Ce era România, ce eram noi?

Eram nişte sclavi suverani, neatârnaţi în cârlige. Asta doresc să realizeze Dragnea, Tăriceanu şi compania cu preţul unor vieţi omeneşti.

Vor controlul total al acestei ţări. Cine îi impiedică? Justiţia, în rest au controlul. Aşa că, se foloseşte prin lege, prin Parlament această metodă, se foloseşte legea ca măciucă, să se dea cu legea în justiţie ca justiţia să nu mai poată face justiţie. Vor să îi împiedice pe magistraţi să facă dreptate.

Finalmente e vorba de scoaterea României din Europa, ce vor să facă nu e posibil cu România angrenată în mecanismele europene”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri