C. T. Popescu: E vorba despre o trădare minionă și o lovitură de mers

Data actualizării: Data publicării:
180129_INVESTIRE_FINAL_004_iohannis dancila INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat subiectul zilei din politica românească: acuzațiile de înaltă trădare aduse de liderul PNL la adresa premierului Viorica Dăncilă și răspunsul venit din partea PSD: Klaus Iohannis dă o lovitură de stat.

Hai să zicem așa: în cazul doamnei Dăncilă probabil că nu e vorba de o înaltă trădare. E vorba de o trădare mai minionă. Iar în cazul domnului Iohannis eu aș zice mai degrabă că e vorba de o lovitură de mers, pentru că domnul Iohannis p-astea le dă de pe bicicletă. Parcă văd cum îi dotează pe peneliști cu biciclete, se năpustesc asupra Palatului Victoria și dau o lovitură de mers”, a spus Cristian Tudor Popescu.

El a amintit că, în emisiunea de săptămâna trecută, a propus ca bacalaureatul „să se utilieze ca permis de vot. În acest context, jurnalistul a spus că „politicienii românii au cu toții balacaureatul”.

Eu n-au nevoie de bacalaureat. Sunt maeștri în bălăcăreală. Balacaureați suma cum laude. O dată la o lună are loc o lovitură de stat, avem subminarea economiei deunăzi. Doamna Vasilescu spune că se dă foc la țară, doamna Firea devine biblică, cu toate că transferă zicerea poporului român, pare un proverb românesc în viziunea doamnei Firea - cine ridică sabia, de sabie va pieri. Balacaureați, toți!”, a subliniat jurnalistul.

În continuare, Cristian Tudor Popescu a spus că, în tot acest timp, situația economică a României se degradează. Citiți continuarea aici.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri