Ce spune clasa politică despre dezertarea lui Mihai Stănișoară din PDL

Data publicării:
07032013 20stani-53406

El a spus, de exemplu, că preşedintele Crin Antonescu este „domnul Goe al politicii româneşti”. Totuşi, acelaşi personaj l-a prezentat ieri ca pe o achiziție de care este mândru.

În octombrie, Mihai Stănişoară avea cu totul altă părere despre preşedintele partidului în care s-a înscris. „A devenit cel mai ridicol şi caraghios politician român. Un adevărat Domnu' Goe", spunea fostul democrat-liberal despre Crin Antonescu.

Cu noul carnet de membru PNL în buzunar, Mihai Stănişoară şi-a reevaluat atitudinea.

Pentru preşedintele PNL, atacurile din trecut ale fostului democrat-liberal nu au nicio relevanţă „Practic, prin ceea ce facut în trecut și prin ceea ce va face în viitor aduce un plus de valoare”, a spus el.

Dezertarea lui Mihai Stănişoară a produs stupoare printre foştii săi colegi din PDL.

„Nu ideile liberale l-au făcut sa faca acest pas, ci oportunismul. Nu a putut invoca vreun motiv pentru a părăsi PDL, care i-a oferit totul”, a declarat Vasile Blaga preşedintele PDL.

„Este penibil argumentul că PNL este singurul partid în care se poate construi dreapta. Un trădător e tratat ca atare oriunde s-ar duce”, a declarat Elena Udrea.

Şeful PSD Mehedinţi, adversar local al lui Mihai Stănişoară, critică mişcarea făcută de PNL. „Eu nu fac decât să îmi cer scuze public în faţa electoratului din Mehedinţi pentru faptul că a votat USL pentru schimbare şi ne aflăm în situaţia în care cei de la PDL se regăsesc în noul USL”, a subliniat el.

„Stănișoară era în stare să își pună capul pe butuc pentru Băsescu. Dacă tot l-au primit în partid, să nu facă nicio conferință de presă. Mi s-a făcut greață de această imagine”, a declarat Ludovic Orban.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri