Ciolacu, despre cazul gravidei de la Botoșani: „Este absolut inadmisibil să se întâmple astfel de lucruri din neglijență și nepăsare”

Data actualizării: Data publicării:
SEDINTA DE GUVERN CIOLACU
Premierul Marcel Ciolacu. FOTO: Facebook Guvernul României

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, la începutul ședinței de guvern, că o tragedie ca cea la Botoșani, unde o femeie gravidă a murit după mai multe ore de chin, în care a cerut să fie operată, nu este admisibilă în „spitale în care s-au investit zeci de milioane de euro”.

„Am văzut o asumare clară la Botoșani, acolo unde o tânără gravidă a fost lăsată să moară pentru că medicii dormeau în spital, în loc să salveze vieți. Managerul acelui spital a fost demis de conducerea Consiliului Județean. 

Dincolo de asta, trebuie să existe măsuri măsuri și proceduri clare, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Este absolut inadmisibil ca în spitale în care s-au investit zeci de milioane de euro să se întâmple astfel de lucruri din neglijență și nepăsare”, a declarat Marcel Ciolacu joi, la începutul ședinței de guvern. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri