Video Circ la Parlament. Șoșoacă a declarat că „deja îi place” de Nicolae Ciucă și i-a făcut „LGBT-iști” pe aleșii USR. „Rușine să vă fie!”

Data actualizării: Data publicării:
sosoaca la tribuna CDEP,
Diana Șoșoacă s-a declarat „unica opoziție” din Parlament. Sursă foto: captură video

Ședința de învestire a Guvernului Ciolacu de la Parlament, condusă în premieră de Nicolae Ciucă, proaspăt președinte al Senatului, a debutat cu spectacolul oferit de Diana Șoșoacă, senatoarea declarându-i lui Ciucă că deja îi place de el, iar parlamentarilor USR le-a strigat de la microfon că sunt „LGBT-iști”. Senatoarea a profitat de lipsa de experiență a noului președinte al Senatului și a cerut minute la microfon exclusiv pentru ea, deoarece este „unica opoziție” din Parlament, iar parlamentarii USR au cerut refacerea votului. „Important în viață este să recunoști când greșești”, a și-a admis eroarea Nicolae Ciucă. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ședința a început cu distribuirea minutelor de microfon alocate fiecărei formațiuni politice, moment în care senatoarea Diana Șoșoacă a cerut mai multe minute exclusiv pentru ea, deoarece este „unica opoziție” din Parlament. 

„Aveți două minute”, i-a transmis Nicolae Ciucă de la prezidiu și a supus la vot propunerea, sub îndrumarea lui Alfred Simonis, președintele interimar al camerei Deputaților, care are o mai mare experiență în astfel de proceduri.

Votul a atras protestul USR, care a spus prin deputatul Ionuț Moșteanu că este împotriva regulamentului să se acorde minute la microfon cu dedicație.

A urmat George Simion, copreședintele AUR, care a spus că Ciucă nu are experiență în a conduce ședințele, „practica ne omoară”.

Diana Șoșoacă a revenit la microfon, care a declarat la microfon „Domnule președinte, începe să-mi placă de dvs., sincer”, stârnind aplauzele sălii.

„Vreau să-i spun colegului de la USR că mi-am extins VPN-ul la India, Brazilia - în curând vom intra și în BRICS (alianța statelor Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud - n.r.)... Dvs. m-ați provocat. Nu este vorba nici de Moscova, nici de nimic, dar mi se pare corect să mi se acorde două minute exclusiv mie, pentru că sunt unica opoziție din Parlamentul României. Mulțumesc frumos”.

Deputata Cristina Prună a cerut refacerea votului pentru a respecta regulamentul și pentru a „spăla rușinea instituției Șoșoacă”, moment în care Nicolae Ciucă a recunoscut greșeala. „Important în viață este să recunoști când greșești și să îndrepți lucrurile. Resupun la vot minutele alocate fiecărui grup parlamentar”.

După ce distrubuția minutelor a fost votată din nou, Diana Șoșoacă s-a întors la microfon și l-ea strigat parlamentarilor de la Uniunea Salvați România că „este rușinos ca USR, LGBT în fața fețelor bisericești să vorbească de rușine. Rușinea vă aparține, LGBT-iștilor! Rușine să vă fie!”.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României. Ce înseamnă asta şi cum ne afectează
Digi FM
Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție surprinzătoare după zvonurile de divorț. De ce locuiesc separat?
Pro FM
Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost...
Film Now
Fiica Siennei Miller, prima apariție pe covorul roșu. Puștoaica de 11 ani seamănă leit cu mama sa celebră
Adevarul
Scrisoarea emoționantă a unor copii care suferă de boli incurabile, către un medic
Newsweek
Nouă fază dură a războiului din Ucraina. Rusia atacată cu arme din Vest de soldați antrenați de NATO
Digi FM
Ce avere are Tavi Colen. Artistul deține pe dealul Mitropoliei o casă și un teren de 1000 mp
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a...
Film Now
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi...
UTV
(FOTO) Jennifer Lopez si Ben Affleck, prima aparitie impreuna dupa zvonurile divortului. Vezi cum au fost...