Codrin Ştefănescu: Condamnarea lui Dragnea a fost o decizie politică. Mesajul secretarului general al PSD pentru colegii de partid

Data publicării:
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, marţi, că Liviu Dragnea a fost condamnat printr-o decizie politică şi că nu vrea să vadă colegi care se delimitează de el. Ştefănescu a mai spus că este necesară organizarea rapidă a unui congres al partidului.

„Suntem convinşi că a fost o decizie politică, o zi cumplită pentru întreg partidul. Nu vreau să fiu surprins în perioada următoare de colegi care se vor delimita de el”, a declarat Codrin Ştefănescu, la sosirea la Parlament unde se reuneşte Biroul Permanent Naţional al PSD.

„E necesar să facem rapid un congres în care să limpezim lucrurile”, a susţinut secretarul general al PSD.

Liderii PSD se reunesc, marţi, în şedinţe succesive ale BPN şi Comitetului executiv, pentru a analiza înfrângerea în alegeri şi pentru a lua primele decizii după condamnarea preşedintelui partidului.

Premierul Viorica Dăncilă, care este şi preşedinte executiv al PSD, a anunţat că au fost convocate pentru marţi Biroul Permanent şi Comitetul executiv al partidului. Dăncilă a subliniat că nu va demisiona din funcţia de prim-ministru.

Premierul, miniştrii şi liderii PSD aflaţi în Bucureşti s-au reunit, luni după-amiază, într-o şedinţă de urgenţă, după condamnarea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea.
 
Conform Statutului PSD, Viorica Dăncilă, care deţine funcţia de preşedinte executiv, asigură conducerea partidului până la organizarea congresului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri