De ce a venit Liviu Dragnea fără logodnica lui la vot. Explicația liderului PSD

Data publicării:
dragnea vot referendum_Inquam Photos George Calin (3)
Foto: InquamPhotos/George Călin

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a votat sâmbătă la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, spunând că votul său a fost dat pentru ceea ce solicită milioane de români şi pentru ceea ce „ne defineşte ca societate şi naţiune”. Jurnaliștii l-au întrebat, de asemenea, de ce nu a venit însoțit de logodnica sa, Irina Tănase.

dragnea vot referendum_Inquam Photos George Calin (3)
Foto: InquamPhotos/George Călin

„Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne defineşte ca societate şi naţiune. E bine să decidem noi ce vrem pentru societatea noastră. Ni se spune de ani de zile că alţii ştiu mai bine ceea ce e bine pentru noi. Eu cred că e momentul să decidem noi ce societate şi ce ţară vrem să avem şi cum vrem să trăim”, a declarat Liviu Dragnea la ieşirea din secţia de votare de la Liceul „Jean Monnet”.

Jurnaliștii l-au întrebat, de asemenea, pe liderul PSD, de ce nu a venit însoțit de logodnica sa, Irina Tănase, la secția de votare.

„Ea fiind din București a mers la secția la care este arondată. A preferat să meargă acolo”, a explicat Liviu Dragnea.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie are loc sâmbătă şi duminică, întrebarea adresată alegătorilor la referendum fiind "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu "Da" sau "Nu". Sunt aşteptaţi să voteze aproape 19 milioane de cetăţeni români, peste 672.000 dintre aceştia fiind în străinătate. Referendumul este validat dacă prezenţa la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută dintre cei care participă votează „Da”. Pentru referendum au fost tipărite peste 21 de milioane de buletine de vot şi au fost amenajate aproape 19.000 de secţii de votare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri