Demisie din conducerea PSD Dâmbovița, după alegerea fiului Rovanei Plumb în funcția de vicepreședinte

Data actualizării: Data publicării:
corneliu-stefan-sigla-psd-dambovita-fb
Foto: Facebook/Corneliu Ștefan

Deputatul Corneliu Ștefan a demisionat, joi, din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița. El acuză faptul că la nivelul organizației nu se respectă statulul partidului și s-a referit și la recenta alegere a lui Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, în funcția de vicepreședinte al organizației.

„Astăzi, 20 iunie, îmi înaintez demisia din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița”, a anunțat, joi, Corneliu Ștefan, potrivit Mediafax.

Acesta a spus că în organizație nu este respectat statutul partidului.

„În cazul organizației PSD Dâmbovița nu se respectă statutul partidului, (…) și ultima abatere de la acest statut a avut loc în Comitetul Executiv de luni, săptămâna aceasta, când s-a suplimentat numărul de vicepreședinți la nivelul organizației PSD Dâmbovița. (…) Ca titlu de recompensă am promovat coordonatorul de campanie în funcția de vicepreședinte, după o campanie în care PSD Dâmbovița a obținut cel mai slab scor politic în istoria organizației”, a spus deputatul PSD.

Dezvăluiri despre mitingul PSD de la Târgoviște

El a vorbit și despre mitingul PSD de la Târgoviște, în a cărui organizare spune că nu a fost implicat, deși era președinte executiv al organizației.

„Comunicarea din afara partidului și din partid, cel mai important, nu a existat în această perioadă, organizarea defectuoasă a mitingului în municipiul Târgoviște, fapt pentru care am pierdut un număr semnificativ de voturi, organizare în care nu a fost implicată nicio persoană de la nivel de conducere al organizației PSD Dâmbovița. Biroul Permanent nu a fost implicat sau să vorbesc în nume personal, eu, ca președinte executiv, nu am știut absolut nimic”, a mai spus Corneliu Ștefan.

El a precizat că va rămâne membru al PSD Dâmbovița, din care face parte de 18 ani, și a cerut organizarea unei conferințe județene în cel mai scurt timp.

Fiul Rovanei Plumb a fost ales vicepreședinte al organizației PSD Dâmbovița, în locul Ofeliei Robescu. Aceasta a demisionat din funcție în cadrul ședinței de luni seara a Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița, organizație condusă de Rovana Plumb.

„În primul rând, s-a completat Biroul Politic Județean cu două locuri, ca vicepreședinți, în persoana domnului primar de la Braniștea, Țachianu Marian, și a domnului primar Buibăr Iulian, care este primarul de la Răscăieți, Răscăieți fiind prima localitate în topul câștigătorilor din județul Dâmbovița ai PSD. De asemenea, a demisionat din Biroul Politic Județean Ofelia Robescu, ca vicepreședinte, și în locul doamnei Ofelia Robescu a fost ales domnul Andrei Plumb ca vicepreședinte”, a anunțat Rovana Plumb la finalul ședinței de la începutul săptămânii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh...
Pro FM
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată...
Film Now
Billy Zane, de nerecunoscut în primele imagini din filmul „Waltzing With Brando”. Starul din „Titanic” îl...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
Cine sunt cei 450.000 de pensionari ce primesc 2.700 lei lunar, deși au cotizat mai puțin de 15 ani?
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian
Film Now
Cum arată azi, la 83 de ani, Faye Dunaway, frumoasa blondă din "Bonnie and Clyde". Apariție rară cu fiul ei...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...