Deputat USR, către jandarmii violenți: PSD nu o să fie mereu la putere să vă țină spatele

Data publicării:
catalin drula usr

Deputatul USR Cătălin Drulă a criticat violența gratuită a jandarmilor la protestul diasporei, de vineri seară. El a afirmat că cei găsiți vinovați vor plăti pentru faptele lor.

„Brutalitate absolut gratuită a Jandarmeriei. Imaginile sunt halucinante. PSD n-o să fie veșnic la guvernare să vă țină spatele. Veți plăti pe lege frumos - penal, civil, desfacere de contract de muncă, după caz”, afirmă Cătălin Drulă.

Deputatul mai spune că a văzut „ imagini filmate în direct de un coleg cu violență absolut gratuită din partea jandarmilor, cu tras de cartușe cu gaze direcționat către femei, cu oamenii ABSOLUT PAȘNICI îmbrânciți și bătuți, GRATUIT!”

„Mărturiile video sunt acolo și nu vă apără nimic. Veți plăti și voi cei care le-ați executat și cei care v-au dat ordinele astea. Pe salariile plătite din banii noștri, cu pensiile voastre speciale, agresați și nenorociți oameni nevinovați. Slugilor!”, adaugă el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri