E. Hurezeanu: „Eu, Titus Corlățean, să mă simt umilit de ambasadori care nu mă caută? Păi de ce ai ajuns, domnule Corlățean, în situația asta?”

Data publicării:
hure-3

Analistul politic Emil Hurezeanu a comentat, în cadrul emisiunii „Jurnalul de seară”, reacția șefului diplomației.

Eu, Titus Corlățean, să mă simt umilit de ambasadori care nu mă caută? Păi de ce ai ajuns, domnule Corlățean, în situația asta în care miniștrii nu te caută? Nu cumva ai o problemă personală? Sau nu cumva funcția pe care o deții în raport cu acești ambasadori nu este suficient de convingătoare în mod preventiv?”, a spus Emil Hurezeanu.

Acesta vorbit și despre declarația premierului Victor Ponta, care acuză ambasada Statelor Unite la Bucureşti că a reacţionat total greşit atunci când a vorbit de efectul modificărilor aduse Codului Penal.

Domnul Ponta este un prim ministru cu resurse, pare că vrea să se antreneze pe pârtia campionilor, depune eforturi uriașe să ajungă la Biden, la Obama, să îi aducă pe chinezi, dar nu îți poți permite – decât dacă ești necopt – să șantajezi America folosind Chevron. Are o inteligenţă vie, dar nu este un om maturizat. Este un politician neversat, debutant”, a mai afirmat analistul politic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri