E. Udrea: Formaţiunile de dreapta, inclusiv PNL fără Antonescu, trebuie să aibă candidat comun în 2014

Data publicării:
Udrea elena mfax-1

 

Nu mă gândesc să plec din PDL, mă gândesc să contribui la unitatea dreptei, să încerc să sprijin ca PDL, Partidul Mişcarea Populară, Forţa Civică, PNŢCD, de ce nu şi PNL, când va fi dat afară de la guvernare, să construiască un pol politic puternic care să se lupte cu PSD”, a declarat Elena Udrea la un post de televiziune.

Afirmația sa vine după ce vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, că ţine de Elena Udrea să iasă din duplicitate şi să decidă dacă rămâne în PDL sau pleacă la Mişcarea Populară.

Elena Udrea a mai declarat că toate formaţiunile din opoziţie - PDL, PMP, FC, PNŢCD - trebuie să creeze un proiect unic pentru a face opoziție USL în acest moment, iar când PNL va fi dat afară de la guvernare şi Crin Antonescu va fi schimbat din fruntea partidului, se poate face o alianţă inclusiv cu PNL care să aibă candidat comun la alegerile prezidenţiale din 2014, potrivit Mediafax.

Elena Udrea a spus că ar fi mult mai bine pentru dreapta românească să facă acest front comun şi că este nevoie să fie lăsate proiectele personale deoparte pentru acest lucru.

Liderii de centru-dreapta trebuie să aibă viziune şi să meargă cu un candidat comun la prezidenţiale”, a subliniat ea.

În opinia Elenei Udrea, Crin Antonescu nu mai este un candidat cu şanse la prezidenţiale, iar acest lucru „îl ştie şi el, şi partidul, şi toată lumea”.

Întrebată care ar fi persoana potrivită pentru a candida la alegerile prezidenţiale din 2014 dintre Elena Udrea, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Monica Macovei, Elena Udrea a răspuns: „Oricare dintre ei şi altcineva”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri