George Simion: Orban a spus că suntem excentrici și mâncăm în Parlament. E ultimul care să vorbească pentru că el bea în Parlament

Data publicării:
Președintele AUR, George Simion, în plenul Camerei Deputaților
Copreședintele AUR, George Simion, în plenul Camerei Deputaților. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele AUR George Simion i-a răspuns, miercuri, președintelui Camerei Deputaților, după ce Ludovic Orban a declarat despre parlamentarii AUR că sunt „excentrici”. 

„Domnul Orban a spus că suntem excentrici și că mâncăm în Parlament. Domnul Orban e ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament. Suntem singurul partid de opoziție. AUR a devenit o țintă. În momentul ăsta se desfășoară o operațiune mare, amplă, de discreditare a AUR”, a declarat liderul AUR.

Președintele Camerei Deputaților a declarat marți că parlamentarii AUR că sunt „excentrici” și că mulți dintre ei „nu înțeleg unde se găsesc”.

„Sunt excentrici. Mulți dintre ei nu înțeleg unde se găsesc. Că suntem în Parlament, unde ai anumite rigori. Mănâncă în sala de plen. Se filmează, filmează inclusiv ședințele Biroului Permanent. De multe ori spun niște năzbâtii dar care probabil li se par foarte interesante. E prima lor experiență parlamentară și îi privim cu o oarecare toleranță. Trebuie să înțeleagă totuși că este o instituție fundamentală care trebuie să dea tonul și care să impună prin sobrietate și seriozitate și unde parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu”, spunea Ludovic Orban.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri