Klaus Iohannis transmite felicitări „prietenilor noştri americani”, cu ocazia zilei de 4 Iulie

Data publicării:
iohannis-ambasada-sua
Președintele Klaus Iohannis a participat la recepția oferită de Ambasada SUA cu ocazia celei de-a 245-a aniversări a Zilei Independenței. Foto: presidency.ro

Preşedintele Româniai Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj de felicitare „prietenilor şi partenerilor noştri strategici americani”, cu ocazia Zilei Independenţei Statelor Unite ale Americii, sărbătorită pe 4 iulie.

„Sincere felicitări tuturor prietenilor şi partenerilor noştri strategici americani cu ocazia celei de-a 245-a aniversări a Zilei Independenţei. Un 4 Iulie fericit!”, a scris preşedintele Iohannis într-o postare publicată pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zilele trecute, la recepţia oferită de ambasada SUA de Ziua Independenţei, Klaus Iohannis a subliniat importanța parteneriatului strategic dintre cele două țări și a spus că turneul european recent al președintelui american Joe Biden este o „dovadă clară” a reimplicării SUA în dosare internaționale esențiale.

„Sărbătorim în acest an Ziua Independenței într-un cadru plin de speranță și de suflu proaspăt în relația transatlantică, inspirat de Președintele Joe Biden și de Administrația pe care o conduce”, a spus președintele.

„La nivel bilateral, relația dintre România și Statele Unite ale Americii se bazează pe un parteneriat strategic solid și profund, pe apartenența comună la valorile democrației, statului de drept și drepturilor omului”, a mai declarat preşedintele Iohannis.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri