Liviu Dragnea, urmărit de "fenomenul Iaşi". Florin Negruţiu: "Şi-a dat cu mingea de oină în genunchi"

Data publicării:
flyer-anti-psd-iasi-ziaruldeiasi (1)

Viorica Dăncilă nu a scăpat de huiduieli nici la Arad, nici la Timiș. Peste 200 de protestatari au întâmpinat-o cu huiduieli la Prefectura Arad, acolo unde prim-ministrul a avut o întâlnire cu autoritățile locale. Iar dimineață, în localitatea Lipova, printre simpatizanții PSD s-a strecurat un grup de câteva zeci de liceeni care au purtat pancarte cu slogane anti-PSD și au protestat în tăcere. Premierul și-a anulat vizita la Timișoara, unde se anunțaseră proteste împotriva sa. Viorica Dăncilă susține că nu de teama huiduielor nu mai merge la Timișoara, ci din lipsă de timp. Ieri, Liviu Dragnea a fost huiduit la Iaşi. „Este fenomenul Iaşi, şi nu este vorba despre ce s-a întâmplat ieri la Iaşi, ci despre ce s-a întâmplat acolo acum trei săptămâni”, a explicat la Digi24 jurnalistul Florin Negruţiu.

Este fenomenul Iaşi, nu e vorba doar despre ce s-a întâmplat ieri acolo, ci ce s-a întâmplat acum trei săptămâni.

A fost primul moment în care populaţia civilă s-a arătat deranjată de o ofensivă electoralistă a lui PSD şi a lui Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă este o victimă coletarală, ura mulţimii e îndreptată contra lui Liviu Dragnea, el a venit în spaţiul public cu acest discurs al urii care e o sabie cu două tăişuri.

E ca mingea de oină, dacă nu ştii să arunci suficient de tare rişti să o dai în genunchi.

Liviu Dragnea şi-a dat cu mingea de oină în genunchi. Acum constată că unde apar el sau apropiaţii săi sunt grupuri de cetăţeni care îi huiduie şi îi primesc cu ostilitate.

Oamenii aceia nu sunt trimişi de partide.

Sunt oameni care au o stare de respingere la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea, mai ales la acest discurs al urii”, a explicat Florin Negruţiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri