Marcel Ciolacu, atac dur la Florin Roman: „Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!”

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu fb
Foto: Marcel CIolacu / Facebook

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu și liderul deputaților PNL, Florin Roman au avut miercuri un schimb de replici, pe seama testărilor pentru depistarea infecțiilor cu coronavirus. Florin Roman a susținut că în județele conduse de PSD nu se cumpăra aparate de testare PCR și nu se testează populația. „Roman ești un mare mincinos! Te-au pus stăpânii PNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe!”, a fost replica lui Marcel Ciolacu.

Liderul PSD susține că în zonele unde administrațiile au fost conduse ani de zile de PNL au apărut focarele de infecție, în timp ce în fiefurile PSD s-au alocat bani și au fost cumpărate aparate de testare PCR.

„În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!

Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ! Au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție. Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la #GuvernuldeIncompetenți! Voi doar le-ați pus bețe-n roate, pentru că atât puteți! În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Ciolacu acuză liderii PNL că s-au testat „pe șest”.

„Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe șest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi și noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în județele lor!

Tu minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul #OrbanNUtestează. Minți ca un nerușinat ca să acoperi că nu cumpărați aparate de testat. Minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecție. Minți ca un nerușinat ca să acoperi raportările false!
Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați politica și faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!”, a mai scris Ciolacu.

„Domnule Ciolacu, ieșiți din “carantina” din București și mergeți acasă, la Buzău, acolo unde cetățenii au nevoie de fapte, nu de povesti!”, a fost replica lui Florin Roman.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri