Ministrul Familiei spune că Boloş nu îi mai răspunde la telefon din octombrie şi că a tăiat finanţările unor proiecte

Data actualizării: Data publicării:
intotero la o sedinta
Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Foto: Inquam Photos

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a afirmat luni, la Arad, că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, nu i-a mai răspuns la telefoane din octombrie 2023 şi îl face responsabil pentru lipsa finanţării unor proiecte.

Prezentă la Arad la evenimentul „Fără Bariere - TOT Adevărul Despre Droguri”, Natalia Intotero a fost întrebată de jurnalişti dacă la nivelul Guvernului există programe noi de creştere a natalităţii, în condiţiile în care cele derulate în anii anteriori nu au avut rezultatele aşteptate.

Ministrul a răspuns că pentru ca programele să aibă succes trebuie convins şi ministrul Finanţelor, care ar fi tăiat mai multe finanţări.

„Avem foarte multe proiecte, foarte bune, dar aici cred că ar trebui să îl convingeţi şi pe domnul ministru Boloş, să fie puţin mai atent, pentru că ne-a tăiat toată finanţarea pe absolut tot ce înseamnă astfel de proiecte. Chiar mâine, o delegaţie din partea mai multor ONG-uri cu activitate în domeniu, şi nu numai, va merge la prim-ministru, pentru că au fost şi la ministrul Finanţelor şi efectiv au fost păcăliţi. S-a promis că o să se regleze în cadru legal, am fost de acord cu toţii cu o ordonanţă, iar apoi a zis că «trebuie să mergeţi voi să căutaţi bani la alte ministere». Am făcut solicitare, din păcate, toţi colegii miniştri ne-au răspuns că nu au bani pentru a ne da din bugetele lor. Se puteau găsi soluţii, dar cred că pentru domnul Boloş nu este o prioritate, nu înţelege, efectiv”, a declarat Natalia Intotero, potrivit News.ro.

Întrebată de ce nu discută mai mult în Guvern aceste probleme, ministrul Familiei a spus că Marcel Boloş nu i-a mai răspuns la telefoane din octombrie 2023.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri