O alianță cu bateria consumată. Istoricul conflictelor din USL

Data publicării:
5166d41795f9cf9b4b000040

În războiul declaraţiilor au fost aruncate cuvinte grele, dar şi ameninţări cu ruperea protocolului Uniunii Social Liberale.

Divergenţe pe tema Roşia Montană

Cred că proiectul exploatării la Roșia Montană nu poate fi susținut”, declara Crin Antonescu. Întrebat, la Digi24, cine este liderul opiziției, președintele PNL a răspuns: „Cred că tot eu”.

Băsescu a susținut în 2009 proiectul că avea alegeri prezidenţiale, domnul Antonescu nu îl mai susține în 2014 că are alegeri prezidențiale în 2014”, a afirmat Victor Ponta.

Divergenţe pe tema Justiţiei

Victor Ponta: „Nu a schimbat nimeni niciun procuror. Nu s-a atins nimeni de niciun dosar, după cum domnul Papici, care scrie toată ziua la Evenimentul Zilei v-a zis. Dosarele pornite împotriva oamenilor care au votat la referendum sunt politice”.

Crin Antonescu: „Victor Ponta trebuie să știe că oricine încearcă să intimideze, să influențeze sau să controleze procurori sau instanțe în România va avea în mine un adversar”.

Divergenţe pe tema pactului de coabitare

Când am spus că nu a semnat nimeni un acord cu Băsescu în numele USL, m-ați făcut mincinos. Domnul Ponta a semnat acest acord în calitate de premier”, declara Crin Antonescu pe 19 decembrie 2012.

Victor Ponta: „Credeți că am semnat acordul de coabitare când era plecat Antonescu din cameră. Eu nu mă spăl pe mâini ca Pilat din Pont”.

Crin Antonescu: „Acest pact de coabitare a pus România în lumina unei țări semi-bananiere în Europa, pentru că în astfel de țări nu există Constituție, legi, ci există înțelegeri între șefi de triburi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri