O deputată aleasă pe listele PSD, înscrisă apoi la PPU-SL, a trecut la AUR

Data publicării:
ana predescu in costum popular
Ana Predescu a fost aleasă pe listele PSD în 2020. Foto: Facebook

Deputata Ana Loredana Predescu a anunţat marţi că şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul AUR.

„Vreau să îmi anunţ demisia din grupul parlamentar al PSD şi afilierea ca parlamentar al circumscripţiei 8 Braşov în grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor”, a declarat Predescu marți, în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Ana Loredana Predescu este parlamentar de Braşov şi a fost aleasă pe listele PSD. Ea a fost membru PSD până în februarie 2021, când s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (PPU-SL).

Anunţul inițial privind trecerea parlamentarului la AUR a fost făcut săptămâna trecută de liderul formaţiunii, George Simion, care spune că a făcut oferte de înscriere în partid şi altor figuri cunoscute în Braşov.

„Îmi face o deosebită plăcere să o anunţ ca pe colegă a mea, nu doar în Camera Deputaţilor, ci şi colegă de partid, şi persoană care va juca un rol cheie în judeţul Braşov, în tot ce înseamnă regiunea din centrul ţării şi în politicile de educaţie ale AUR, pe doamna deputat Ana Predescu”, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Braşov, George Simion.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri