Orban îl atacă pe Ponta, după anunțul că va vota moțiunea: „Are atitudine critică la adresa spitalelor private, dar unde s-a operat?”

Data actualizării: Data publicării:
colaj ponta orban

Premierul Ludovic Orban a lansat, de la tribuna Parlamentului, un atac la adresa președintelui Pro România, Victor Ponta, după ce acesta a anunțat că va vota moțiunea de cenzură depusă de PSD.

Cel mai tare m-am mirat nu de demagogia voastră”, le-a spus Orban parlamentarilor PSD, „ci că l-am auzit pe un alt lider politic, un proaspăt colaborator al vostru, după ce v-a înjurat vreo doi ani, că are o atitudine crtică la adresa spitalelor private. Dar unde s-a operat? Nu cumva într-un spital privat? Și nu din România, ci din Turcia”, a spus Ludovic Orban, cu referire la Victor Ponta.

Replica lui Ponta nu a întârziat.

Un singur lucru, dragă Ludovic! Să ştii că eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare”, a spus șeful Pro Rom

Victor Ponta a anunțat în această dimineață moțiunea de cenzură și că probabil mulți dintre parlamentarii Pro România vor face același lucru.

După cum știți, nu am votat guvernul PNL-Orban, pentru că n-am încredere că poate să gestioneze țara. După trei luni, iată că am avut dreptate. Chiar și ei vor astăzi să pice guvernul și să intrăm într-o criză guvernamentală. Regret faptul că în urma înțelegerii dintre PNL și PSD nu o să avem primari în două tururi și președinți de consilii județene aleși. Cred că de data asta PSD și PNL și-au dat mâna împotriva partidelor mai mici, USR, Pro România și împotriva cetățenilor. Probabil că vor fi sancționați pentru asta”, a spus Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri