Reacția lui Dragnea după postările lui Vâlcov pe Facebook: Nu trebuie demis. A fost un gest nefericit

Data actualizării: Data publicării:
dragnea 2

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, că postarea lui Darius Vâcov este una „nefericită”. Darius Vâlcov a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care compară mișcarea Rezist cu nazismul și pe președintele României Klaus Iohannis cu dictatorul Adolf Hitler.

Liviu Dragnea a spus, luni, că „nu crede că Darius Vâlcov ar trebui să fie demis” pentru postarea în care îl compară pe Klaus Iohannis cu Adolf Hitler, însă a refuzat să-și detalieze opinia.

„Nu o văd foarte bine, cred că a fost o acţiune nefericită, dar hai să nu îi tratăm pe toţi în acelaşi registru şi cu aceeaşi măsură. Nu am văzut inflamări în toţi anii ăştia în care erau date publicităţii rechizitorii care arătau informaţii din dosare. Nu s-a cerut demisia nimănui atunci. Din câte am înţeles, a fost postat pe pagina de Facebook, o postare privată. Da, poate fi un gest nefericit, dar nu cred că trebuie să îşi dea demisia sau să fie demis de acolo. Este punctul meu de vedere”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă ar trebui sancționat în vreun fel Darius Vâlcov, liderul PSD a spus că „decizia e la doamna prim-ministru”.

„Evit să vorbesc despre acțiuni private ale unor colegi. E un gest nefericit”, a precizat Liviu Dragnea.

Consilier al prim-ministrului Viorica Dăncilă şi un apropiat al liderului PSD, Vâlcov s-a aflat în ultimele zile la originea unor gesturi aspru taxate în spaţiul public, luări dure de poziţie venind chiar şi din interiorul arcului guvernamental.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri