Scandal monstru creat de Gigi Becali la Otopeni. Europarlamentar: A dat cu șutul în geantă

Data actualizării: Data publicării:
gigi becali

Europarlamentarul Cristian Preda a relatat, luni dimineață, că patronul FCSB, George Becali, a creat un scandal monstru după ce a reproșat că acesta a trecut pe la poarta de protocol a aeroportului Otopeni.

Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicându-i că voi chema poliția”, a povestit europarlamentarul pe Facebook. 

Potrivit News.ro, patronul FCSB i-a răspuns lui Cristian Preda.

„Cheamă poliţia. (...) Dacă nu te băga Băsescu pe liste, mureai de foame, şi l-ai trădat imediat. Ca să-ţi arăt eu ţie, să mai faci tu lumea puşcăriaş că na, eşti europarlamentar”, îi spune Becali lui Cristian Preda.

În replică, europarlamentarul afirmă: „Judecătorul v-a zis aşa (puşcăriaş – n.r.). De ce vă enervaţi pe mine? Vedeţi-vă de Steaua”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri