Sebastian Burduja, întrebat despre o candidatură la Primăria Capitalei: „Nu m-am dat înapoi de la nicio bătălie electorală”

Data publicării:
Sebastian Burduja
Sebastian Burduja spune că breşa de securitate de la Camera deptaţilor este ”un lucru inacceptabil”, iar cel care se ocupă de sistemele informatice de la Parlament au de dat nişte explicaţii. FOTO: Inquam Photos

Noul preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a declarat, luni, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei, că „niciodată nu s-a dat înapoi de la nicio bătălie electorală”, precizând că niciun bucureştean nu poate fi mulţumit de modul cum a administrat Capitala Nicuşor Dan.

Întrebat în legătură cu posibilitatea candidaturii sale la Primăria Capitalei din partea PNL şi cum rămâne cu Nicuşor Dan, Sebastian Burduja a spus: „Aşa cum ştiţi, Partidul Naţional Liberal i-a trasat în februarie anul curent un decalog domnului primar general şi el viza, nu agenda Partidului Naţional Liberal, ci agenda bucureştenilor: termoficarea oraşului, proiectele europene, stadiul marilor proiecte, de la pasajul Ghica, până la Prelungirea Ghencea şi celelalte aspecte, spaţiile verzi, Parcul Cişmigiu, Parcul Herăstrău. A avut şase luni, domnul primar Nicuşor Dan a răspuns. Evaluăm în cadrul echipei cât de bine s-a descurcat, dar eu cred că, dacă îl întrebaţi şi pe dânsul 'Eşti mulţumit de cum arată oraşul ăsta pe care îl administrezi de nişte ani de zile?', răspunsul onest nu poate să fie decât că nu este mulţumit, cum nu este niciun bucureştean mulţumit”.

El a afirmat că nu s-a bătut niciodată pentru funcţii, dar nu s-a dat niciodată înapoi de la provocări.

„Niciodată nu m-am dat înapoi de la nicio bătălie electorală. Şi când a fost să merg la Neamţ, unde n-aveam nicio şansă să candidez la Parlament în 2016, am făcut lucrul acesta şi o să vă spun, chiar dacă n-am reuşit atunci să intru în Parlament, acele patru luni de zile în care am vorbit zi de zi cu mii şi mii de români au fost o experienţă extraordinară. (...) Nu m-am bătut niciodată după funcţii, dar nu m-am dat niciodată înapoi de la provocări”, a adăugat Burduja.

Întrebat dacă în şedinţa conducerii PNL, liderul partidului, Nicolae Ciucă, a spus că i-a făcut o ofertă lui Nicuşor Dan de a intra în PNL, Sebastian Burduja a răspuns: „Să ştiţi că încă n-am mers la Modrogan 22 ca preşedinte al filialei Bucureşti şi nu-mi amintesc să fi văzut vreodată vreo adeziune a domnului Nicuşor Dan la Partidul Naţional Liberal”.

„Nu putem discuta de o candidatură a cuiva care nu este membru al Partidului Naţional Liberal din partea Partidului Naţional Liberal. (...) Trebuie să întrebaţi în altă parte, eu ce vă pot spune este că, din perspectiva mea, atât timp cât suntem prin noi înşine şi avem unii dintre cei mai performanţi sau cei mai performanţi aleşi locali din ţară şi nu de ieri, ci de multe cicluri electorale, cu siguranţă avem datoria să venim în faţa celei mai importante comunităţi ca putere economică cu o ofertă proprie”, a explicat Burduja.

Întrebat ce poziţie ocupă în sondaje şi dacă are şanse la Primăria Capitalei, el a susţinut că „sondajele pot arăta eventual o poză în timp”, iar testul final este la vot.

Burduja s-a declarat convins că PNL va alege cea mai bună opţiune pentru Primăria Generală a Capitalei.

„Sunt convins că Partidul Naţional Liberal la Bucureşti are toate şansele şi întreg potenţialul de a fi pe primul loc şi vom stabili aceste ţinte în perioada imediat următoare. Noi nu intrăm în nicio bătălie cu mentalitatea de a fi pe un alt loc decât pe locul întâi”, a transmis liderul liberal.

 

Editor : Loredana Bancăș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce Selly a ținut un discurs la NATO: „Ce legătură are el, de ce nu...
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
Franța dă Ucrainei rachete Aster de apărare aeriană. România nu dă Patriot, deși „nu e descoperită"
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...