Exclusiv Simion, despre electoratul USR care pleacă la AUR: „Nu i-a satisfăcut și am apărut noi. Voiau ceva nou, o voce mai hotărâtă”

Data actualizării: Data publicării:
george simion face declaratii in parlament
George Simion FOTO: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Liderul AUR, George Simion, a declarat vineri seară, la Ediția Specială de la Digi24, că electoratul USR care a trecut la AUR este format din români nehotărâți, care voiau ceva nou, o voce mai hotărâtă la conducerea țării. El a mai adăugat că „poate datorită ideologiei ei preferă AUR. 

„USR a fost o speranță pentru mulți români nehotărâți, fără apartenență ideologică, care voiau ceva nou. Au încercat produsul numit USR, nu le-a plăcut, au fost dezamăgiți și când a apărut AUR au spus că poate AUR va fi ceea ce ei își doresc din punct de vedere politic, un partid care să facă altfel de politică și să fie mai hotărât. Știu că și-au dorit și de la domnul Nicușor Dan și de la liderii succesivi ai USR, după ce a fost înlăturat Nicușor Dan. Domnul Ghinea, domnul Barna, domnul Drulă au preluat puterea în cadrul USR-ului. A fost o vreme și domnul Cioloș”, a explicat George Simion.

Liderul AUR a mai adăugat că el crede că „acești români nehotărâți vor o voce mai hotărâtă la conducerea României și în Parlamentul țării”.

„De aceea, poate USR nu i-a satisfăcut și am apărut noi, de la AUR. Între timp, USR s-a definit ideologic. Înțeleg că ei sunt undeva centru dreapta modern. Așa se definesc ei. Noi suntem un partid suveranist patriotic”, a mai spus Simion.

De asemenea, a mai precizat că „poate datorită ideologiei mai mulți români îi preferă pe cei de la AUR decât pe cei de la USR.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri