Surse: Guvernul s-a răzgândit și modifică măsurile decise marți seara. Nu se mai interzice dansul la terase

Adriana Duțulescu Data actualizării: Data publicării:
orban21
Sursa foto: Agerpres Foto

Guvernul va modifica măsurile adoptate marți seara pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, după ce a fost criticat pentru discriminarea cuplurilor necăsătorite care merg la plajă și pentru interzicerea dansului în localurile publice. Surse guvernamentale au declarat pentru Digi24.ro că dansul va fi permis în continuare. 

Operatorii economici vor avea obligația să ia masuri pentru limitarea numarului de clienți la numărul locurilor pe scaune ”și a oricăror activități care presupun interactiunea fizică între clienți”. În hotărârea adoptată marți seara de CNSU, scria că terasele vor fi închise la ora 23.oo, iar „operatorii economici au obligația să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienți la numărul locurilor pe scaune, precum și a oricăror activități care presupun interacțiunea fizică între clienți, inclusiv dansul”.

În privința măsurilor pe care le vor aplica la plajă, cei din Guvern vor elimina cuvântul „soți” din textul hotărârii, și vor introduce o nouă formulare: Este obligatorie distanța de 2 metri între oricare două persoane cu excepția membrilor aceleiași familii și adulților care însoțesc copii. 

Terasele se vor închide la ora 23. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri