Paleologu: Opoziţia e caraghioasă. Să vedeţi ce listă ne pregăteşte PNL la europarlamentare, de nevotat

Data actualizării: Data publicării:
theodor paleologu

Theodor Paleologu a vorbit la Digi24 despre alternativa politică în România în cazul în care PSD nu ar mai fi la guvernare.

El a spus că, în absenţa unor alegeri anticipate, PSD trebuie să guverneze până în 2020. În privinţa opoziţiei, Paleologu a descris-o ca fiind „caraghioasă”.

Referindu-se la o coaliţie PNL – USR, el a explicat că „deşi e de dorit”, cele două partide nu au un proiect comun, coerent şi integrat.

Opoziţia e caraghioasă. Să vedeţi ce listă ne pregăteşte PNLla europarlamentare. Din informaţiile pe care le am va fi o listă de nevotat. Nu ştiu unde se duce votul oamenilor nemulţumiţi care sunt foarte mulţi.

În absenţa unor anticipate, trebuie să guverneze PSD, până în 2020. Să se descurce între ei. Ori facem alegeri anticipate, ori suportăm guvernul PSD până în 20120, pentru că ei trebuie să bea până la capăt pahatrul. Nu să se întâmple ca în 2016, când erau şi în opoziţie, şi la putere şi au câştigat cu un rezultat niciodată atins.

Nu vreau o schimbare de guvern în absenţa unor alegeri anticipate, s-ar putea să fie calcule mărunte.

E si vina partidelor din opozitie, a pretinselor de dreapta, şi vina lui Iohannis. Când ne va ajunge cuţitul la os, vom vota din disperare o alternativă nu prea consistentă.

E necesară şi o presiune asupra parteidelor sau e nevoie de un alt partid de dreapta.

O coaliţie PNL – USR e de dorit, dar e incoerentă, nu au un proiect comun, integrat. USR nu e un partid de guvernare, pe niciun subiect important nu au păreri comune. Am prieteni acolo, dar e un talmeş-balmeş acest partid. Fac opoziţie gălăgioasă. Dar de la asta la guvernare e un pas foarte mare, care nu se face foarte uşor”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri