V. Ponta, despre atacurile liberalilor: Lipsa de solidaritate în PNL îl afectează pe Crin, nu pe mine

Data publicării:
liderii USL crin antonescu si victor ponta - mfax

„Acest gen de lipsă de solidaritate îl afectează pe Crin, nu pe mine”, a declarat premierul și copreședintele USL, într-o emisiune televizată.

„Faptul că nu sunt solidari costă PNL. Declaraţiile lui Frunzăverde, Roşca Stănescu trag în jos PNL. Raportul PSD-PNL e aproape 2-1. Inclusiv pe domnul Antonescu îl pot afecta. Roşca Stănescu vrea să se bată cu SRI, domnul Frunzăverde nu ştiu ce treabă are. Acest gen de lipsă de solidaritate îl afectează pe Crin, nu pe mine. Contează foarte mult pentru PNL cu ce scor va fi al doilea partid la europarlamentare. Cred că e important să aibă un scor cât mai bun", a mai spus Victor Ponta.

„Nu vrem să rupem USL. Până în 2016, nu”

Potrivit copreședintelui USL, atacurile venite din tabăra liberală nu sunt deranjante atât timp cât nu sunt susţinute de către conducerea PNL.

„Când aceşti indivizi vor fi încurajaţi de alţii, atunci o să discutăm în USL. Nu sunt dispus să guvernez în doi, dar de unul singur...Exclud categoric vreo intenţie, dorinţă, sau acţiune a PSD în sensul ruperii USL. Noi nu vrem să rupem USL. Până în 2016, nu", a adăugat Victor Ponta.

Crin Antonescu declarase joi seară, la Digi24, că înțelege frustrarea și nemulțumirea premierului față de criticile adresate de unii colegi de coaliție.

Liderul liberal a adăugat însă că Victor Ponta este președintele unui partid disciplinat, pe când în PNL mulți își fac un motiv de mândrie din a critica. „Credeam că știe asta prim-ministrul”, a spus Crin Antonescu, reamintind că în timpul guvernării Tăriceanu existau trei-patru voci critice.

Pe de altă parte, „trebuie să înțelegem că acei colegi ai noștri sunt parlamentari, oricât am ține la disciplina de partid”, a completat Crin Antonescu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri